Látogass el üzletünkbe is!
Februári előrendelések hamarosan

Loading...

MY BAD: VOLUME TWO [sorozat]

Minden hónapban van lehetőséged a sorozatból részenként 1db füzetet előrendelni, ami lehet standard (pl.: CVR A) vagy variáns (pl.: CVR B, CVR C, …) borítóval. Ha a sorozatból több rész jelenik meg, akkor arra is van lehetőséged, hogy részenként az összesből 1db füzetet rendelsz vagy csak azt a részt rendeled meg amelyiket szeretnéd. Példa: az aktuális hónapban 3 rész jelenik meg és neked csak 2 részre van szükséged, akkor csak azt a 2 részt választod ami érdekel. Így van lehetőséged menet közben egy új történetszálnál becsatlakozni vagy az új történetszál végén abbahagyni a sorozatot anélkül, hogy 1 olyan részt rendelnél amire már nincs szükséged vagy esetleg már meg van.

Előfizetéses rendszerben a sorozatokhoz részenként csak 1db füzetet tudunk kedvezményesen áron biztosítani. Ha a sorozat egy adott részéből a kedvezményes füzet felett további füzet is kell a másik borítóvariáns miatt, azt már csak teljes áron tudod előrendelni.

Regisztrált felhasználóként a sorozatot a “Kedvenc sorozat lista” funkcióval elmentheted és a profilodban kezelheted, hogy a havonta megjelenő új részeket könnyebben megrendeld.
(Fejlesztés alatt)

Előrendelés és előfizetés sorozatra.

Loading...

További információk

KEZDŐBETŰ SZERINT

KIADÓK SZERINT

MEGJELENÉS PREVIEWS KATALÓGUSBAN

SOROZAT