Üzletünk KECSKEMÉTEN megnyitott, infók a menüben az Üzlet alatt! Decemberi Marvel Previews és DC Connect már megtekinthető ITT!

Képregényüzlet Kecskemét belvárosában!

6000 Kecskemét, Vágó utca 14

Nyitvatartás:

  • Hétfő: nyitás igény esetén
  • Kedd: ZÁRVA
  • Szerda: nyitás igény esetén
  • Csütörtök: ZÁRVA
  • Péntek: nyitás igény esetén
  • Szombat: 10:00 – 14:00
  • Vasárnap: ZÁRVA

Ha előre tudjuk, hogy zárva leszünk, azt itt jelezzük!

ZÁRVA: 2022.11.05.

(Dunaújvárosi képregénybörzén leszünk!)

Itt tudsz időpontot foglalni a hétfői, a szerdai és a pénteki napokra. Alap esetben ezeken a napokon nem nyitunk ki, csak szombaton van fixen nyitva az üzlet, viszont ez sem mindig megoldható, de ezen az oldalon mindig tájékozódhatsz.

Ne maradj le az üzlet-exkluzív kedvezményekről:

Képek az üzletről

Nyitási feltételekről

A hétköznapi nyitvatartás egyeztetett időpontban lesz, ami nagyjából annyit takar, hogy előreláthatólag 17:00 órától szeretnék időpontokat felajánlani arra, hogy kinyitom az üzletet, hogy be tudj jönni és körbenézni vagy rendelésedet átvenni, de még jobb ha vásárolni is jössz. 🙂

Már most előre jelzem, hogy ez neked készült és bízom benne, hogy nem lesz visszaélés az időpont foglalásokkal kapcsolatban. Mire gondolok itt: foglalsz időpontot, de nem jössz el és nem is jelzed, hogy nem jössz. Persze megértem, ha váratlan dolgok közbejönnek, de van mobil és e-mail címem is, így jelezni nem nehéz, akár egy sms formájában is.

Az időpontfoglaláshoz az e-mail címedet kell megadni, opcionálisan mobilt is megadhatsz majd. Ha 2x úgy foglalsz időpontot, hogy nem jössz el és se e-mailben, se mobilon nem jelzed felém, hogy nem tudsz jönni, akkor a további időpontfoglalásokat figyelmen kívül fogom hagyni. Természetesen ha én nem tudok elmenni a kért időpontban, én is jelezni fogok a lehető leghamarabb.

Alapvető szabály időpont foglalásnál:
-legkésőbb előző nap jelzed a holnapi napra az igényedet
-aznapi foglalást nem áll módomban elfogadni
-megadod az elérhetőségedet, e-mail cím kötelező
-ha nem tudsz még sem eljönni, akkor írásban jelzed felém vagy felhívsz, de nem nyitás előtt 1 órával!

Egyenlőre ezekkel a feltételekkel megyek neki az üzletnyitásnak és meglátom hogyan működik, ha szükséges változtatok, de ezen az oldalon mindig fent lesznek az aktuális információk, de érdemes a hírlevélre is feliratkozni.

Megértésedet köszönöm!

Üdvözlettel:
Zukál Ferenc
A My Comic Center tulajdonosa