Küldj elektronikus levelet.

Tisztelt vásárló, érdeklődő!

A jobb oldalon (mobil nézetben lent) található három levélküldési lehetőség közül kérem válassza azt amelyik a legjobban igazodik a levél megfogalmazni kívánt tartalmához.

ÁLTALÁNOS LEVELEZÉS

Nem szükséges, hogy vásárlónk legyen. Bármilyen termékkel, webshoppal kapcsolatos kérdésre nagyon szívesen válaszolunk. Természetesen ez semmilyen kötelezettséggel nem jár. A válaszadás 1-3 napon belül történik meg arra az e-mail címre amit Ön megad az űrlap kitöltése folyamán.

PANASZKEZELÉS

Amennyiben Ön webshopunkkal, termékünkkel kapcsolatban szeretne panaszt tenni, kérem válassza a panaszkezelés fület a jobb oldali (mobil nézetben lent) lehetőségekből. Szükséges minden adat kitöltése, hogy megfelelően kezeljük panaszát, és érdemben is reagálni tudjunk. A panaszkezelésre maximum 8 napon belül érdemben is válaszolunk az Ön által megadott e-mail címre.

ELÁLLÁSI NYILATKOZAT

Önnek az internetes vásárlásoknál legtöbb esetében joga van 14 napon belül elállni a megvásárolt terméktől. A My Comic Center is ezen szabályozás hatály alá esik. Kérjük figyelmesen töltse ki a jobb oldalon (mobil nézetben lent) az Elállási Nyilatkozat fül alatt található űrlapot. A My Comic Center nem tudja figyelembe venni az Ön által megsértett (szakított, égetett, tépett, egyéb más módon megrongált) termék elállásra való nyilatkozatát. Amennyiben az elállási nyilatkozat kitöltése, és elküldése, majd a termék hozzánk való megérkezése után derül ki a “rongálás” ténye, az elállást tárgytalannak vesszük, a sérült terméket az Ön költségére visszapostázzuk!

Az Ön adatait a GDPR irányelveinek megfelelően bizalmasan kezeljük!

Szíves levelét előre is köszönjük! Tisztelettel: My Comic Center

Általános levelezés

Panaszkezelés

Elállási nyilatkozat

(csak a szerződéstől való elállási szándék esetén töltse ki és küldje el)
45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet.

Üzlet: https:// mycomiccenter.hu
Tulajdonos: Zukál Ferenc

Alulírott kijelentem, hogy gyakorlom elállási/felmondási jogomat az alábbi termék(ek) adásvételére irányuló szerződés tekintetében:

A My Comic Center ezen elállási nyilatkozata aláírás nélkül is elfogadható! A Küldés gombbal, és az Ön személyes adatainak megadásával a nyilatkozat érvényes! A GDPR értelmében bizalmasan kezeljük az Ön személyes adatait.

Kérjük válasszon az alábbi levelezési formák közül, majd töltse ki a mezőket, és küldje el a “Küldés” gombbal. Köszönjük!