Az elmúlt hónapokban (2022 június-július) nagy turbulencia volt a deviza piacokon, ami a Forint nagymértékű gyengülését eredményezte és a korábbi 1€/360-370Ft-os árfolyamot megemelte 1€/400-410Ft-ra pár hét leforgása alatt, de ugyanez igaz a dollárra is.

Ez azt eredményezte, hogy a webshopban lévő árakat rövid időn belül kétszer is meg kellett emelnünk, különben a rendszer fenntarthatatlan lett volna. Viszont azt sem szabad elfelejteni, hogy amióta elkezdtük árulni az amerikai képregényeket, kb. 2020 óta nem történt árkorrekció, így elég jó áron lehetett hozzájutni. Ami jó a Vevőnek, az nem mindig jó az Eladónak. Ha a hosszútávú működésben gondolkodunk, akkor elengedhetetlen volt, hogy módosítsunk az árakon. Természetesen az árkorrekció a már készleten lévő termékeket nem érintette, hisz az a korábbi alacsonyabb árfolyamon szereztük be.

A jövőben mindenképp törekszünk arra, hogy az amerikai képregények és a hozzá tartozó termékek kedvező áron legyenek elérhetőek, ezért ha az árfolyam stabilizálódik, akkor mindenképp módosításra kerülnek az árak.

Célunk, hogy mindenki számára elérhetőek legyenek a képregények, hiszen ez egy nem mindennapi műfaj, ami sok örömet, kikapcsolódást, izgalmat, thrillert okoz és nem utolsó sorban a fantáziát is megmozgatja.

Aki tud, mindenképp maradjon a Vásárlónk, később ezeket a képregényfüzeteket már nem vagy csak magasabb áron vagy használtan lehet majd beszerezni, ha a disztribútoroknál már nem lesz elérhető.

Psszzt… Figyu!

Légy előfizetőnk, ami nem jár kötelezettségekkel, és szerezd be képregényeidet kedvezményes áron, mi pedig megajándékozunk a nyomtatott kiadású Previews katalógusokkal (írásunkkor 3db van: Previews, Marvel Previews és DC Connect)!

Üdvözlettel:
Zukál Ferenc
My Comic Center tulajdonosa